ПАТРА

ПАТРА

Фризерско студио ПАТРА со задоволство ви ги престставува своите фризерски услуги.
Постоиме цели 12 години за вас, затоа што без вас ценети клиенти денес немаше да го достигнеме ова што сме.

Студио Патра секогаш се залага да ги следи иновациите во модата hair стајлингот, разубавувањето, во тренд со светските модни текови.

Со нас сте во сигурни раце, дозволете си време за вас само во фризерско студио Патра.

Ценовник
Потстружување 200 ден
Потстрижување со миење 250 ден
Бричење 100 ден
Обликување на брада  100 ден
Бојадисување на коса 100 ден

Локација: Скопје Кисела Вода, Контакт: 070363629 и 075363629