Сашо Фриз

Сашо Фриз

Фризерското студио Сашо Фриз се наоѓа во трговскиот центар Лисиче спроти полицијата и е со традиција повеќе од 30 години.
Во сите изминати години квалитетно и професионално ги услужува своите клиенти.

Се грижиме за нашите клиенти, нудиме нега и заштита на нивната коса, опслужувајки ги секогаш со квалитетни козметички производи и секако ги третираме да се чувствуваат како да се дома. Во сите овие години работење единствената сатисфакција која ја имаме се задоволните лица на клиентите – нашите пријатели.

Сашо Фриз секогаш ќе настојува да биде во тренд со најновите едукации и имплементации на стандарди, алатки за работа, посета и организирање семинари и сл. со цел да ја доближи светската мода до Вас.

УСЛУГИ:

ЦЕНОВНИК НА ФРИЗЕРСКИ УСЛУГИ
ПОТСТРИЖУВАЊЕ 200ДЕН
БРИЧЕЊЕ 150 ДЕН
ОБЛИКУВАЊЕ БРАДА 200 ДЕН
БРИЧЕЊЕ ГЛАВА 200 ДЕН
МИЕЊЕ СО ФЕНИРАЊЕ 100 ДЕН
ПОТСТРИЖУВАЊЕ СО МИЕЊЕ 250 ДЕН

web: www.saso-friz.mk
mail: info@saso-friz.mk