NIRVANA

NIRVANA

Се наоѓаме на улица Теодосиј Гологанов 70а кај Млечен Ресторан.

Професионално вршиме фризерски услуги за мажи и жени, со професионални козметики од познати брендови:REVLON PROFESSIONAL,UNIQ ONE,OLAPLEX…

Работно време
понеделник – петок од 12:00 до 20:00
Сабота од 12:00 до 16:00

Работиме исклучиво со однапред закажани термини.

Контакт: 075279892 и 075289082